Nieuwsbrief juli 2022

De zomervakantie is begonnen en daarmee is het schooljaar 2021-2022 afgesloten. Het is een bijzonder jaar geweest, in de nieuwsbrief lees je daar alles over. Je leest daar ook hoe wij kansenongelijkheid tegen gaan, hoe het met onze (examen)leerlingen is gegaan en wat we volgend schooljaar gaan doen. Én het aanmelden voor volgend schooljaar is al mogelijk! Dat kan hier

Een fijne vakantie gewenst, namens het hele team.


Samenwerking HU & Puck Onderwijst

Superleuk nieuws! Samen met de Hogeschool Utrecht start Puck Onderwijst een supportgroep voor hoogbegaafde studenten.

Tijdens de bijeenkomsten worden ervaringen gedeeld, kun je even je ei kwijt of stoom uitblazen van de afgelopen week. De groep wordt begeleid door Puck; ervaringsdeskundige en weet als geen ander hoe je hoogbegaafdheid in de knoop kan liggen met je studie. Maar ook hoe je het weer uit de knoop haalt en het overzicht, je passie, energie en motivatie weer terugkrijgt. Je krijgt daarnaast veel (h)erkenning en tips (van mede HB-studenten), zodat je je hoogbegaafdheid voor je kunt laten werken.

Aanmelden kan via de HU of via een mailtje naar ons.


AD over Puck Onderwijst

Vandaag staat er een prachtig stuk over Puck & Puck Onderwijst in het AD - Amersfoort. Over de pijnpunten in het onderwijs, de kracht van persoonlijke begeleiding en de enorme missie die wij hebben. En gaan uitvoeren! 

Lezen kan hier of via de afbeelding.