Bijles omgeving Utrecht, Amersfoort, Nijmegen en Online

Huiswerk kan natuurlijk soms saai zijn, daarom is het belangrijk dat er een goede klik is! Na de aanmelding zoeken wij een begeleider die goed bij het kind past. Bijles moet geen verplichting zijn waar je met tegenzin naartoe gaat. 
De bijles wordt gegeven op drie locaties: Amersfoort, Utrecht en Nijmegen. Er kan daarnaast ook online gewerkt worden. 
We hebben veel ervaring met kinderen in allerlei leeftijdscategorieën, daardoor kunnen we goed schakelen tussen leeftijd en niveau. 

 

Voor het basisonderwijs helpen we vaak de kinderen bij het voorbereiden voor de CITO/Eindtoets. Daarnaast kunnen we ook ondersteunen bij het vergroten van de Nederlandse woordenschat of het inhalen van achterstanden. Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Onze begeleiders spreken nog de taal van de middelbare scholieren. Hierdoor kunnen ze goed met ze levelen, waardoor informatie vaak beter aankomt. We begrijpen de de(motivatie) en gaan daarin samen opzoek naar de samenwerking. 

In het hoger onderwijs hebben we ervaring met het helpen bij plannen en daarbij orde brengen in de chaos. Ook hierin kunnen we helpen met het inhalen van achterstanden. Daarnaast is er hulp mogelijk bij het typen van verslagen en het schrijven van wetenschappelijke artikelen. Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Werkwijze

Bij Puck Onderwijst vinden we het belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat tussen de leerling en de begeleider. Daarom hebben wij ervoor gekozen om geen lessamenvattingen te versturen. In plaats daarvan krijgt u als ouder (of de leerling als zij zelf betalen/ouders dat wensen) elk kwartaal een mail. In die mail bespreken we wat we hebben gedaan, hoe de voortgang is en wat het plan is voor het komende kwartaal. Wanneer er bijzonderheden zijn, melden wij dat uiteraard direct. Ouders/leerlingen hebben ook altijd de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen, die wij dan uiteraard zullen beantwoorden. Het is ook mogelijk om een verslag te ontvangen over de bijlessen, daarvoor worden extra kosten in rekening gebracht. Voor vragen over onze werkwijze, kunt u ons mailen.


Examentraining!