Bijles omgeving Utrecht, Amersfoort, Nijmegen en Online

Werkwijze begeleiding

We beginnen met een intakegesprek waarin we elkaar leren kennen, maar waarin ook de hulpvraag duidelijk wordt. Huiswerk kan natuurlijk soms saai zijn, daarom is het belangrijk dat er een goede klik is! Bijles moet geen verplichting zijn waar je met tegenzin naartoe gaat. 
De bijles wordt gegeven op drie locaties: Amersfoort, Utrecht en Nijmegen. Er kan daarnaast ook online gewerkt worden. 
Ik heb veel ervaring met kinderen in allerlei leeftijdscategorieën, daardoor kan ik goed schakelen tussen leeftijd en niveau. Hieronder bij de niveaus is te zien voor welke vakken ik bijles geef. 

 

Voor het basisonderwijs help ik vaak de kinderen bij het voorbereiden voor de CITO/Eindtoets. Daarnaast kan ik ook ondersteunen bij het vergroten van de Nederlandse woordenschat of om achterstanden in te halen. Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Van de middelbare scholieren spreek ik de taal nog, wat ervoor zorgt dat ik goed met ze kan levelen. Ik begrijp de de(motivatie) en we gaan daarin samen opzoek naar de samenwerking. Bekijk hier alle vakken. Daarnaast heb ik ook een studiekeuzetraject waarin we samen op zoek gaan naar de studiemogelijkheden. 

In het hoger onderwijs heb ik ervaring met het helpen bij plannen en daarbij orde brengen in de chaos. Ik hierin ook ervaring met het inhalen van achterstanden. Daarnaast help ik met verslagen en het schrijven van wetenschappelijke artikelen. Lees hier meer over de mogelijkheden. Daarnaast ben ik een sparringpartner om zaken aan te pakken in het onderwijs. Je kunt daar hier meer over lezen.