Ervaringen bij Puck Onderwijst

Elk (school)jaar helpen we bij Puck Onderwijst veel verschillende mensen. Bijvoorbeeld tijdens onze peergroepen, de bijlessen of tijdens onze samenwerkingen. Hieronder lees je hoe zij ons hebben beleefd. Heb je zelf gebruik gemaakt van één van onze diensten? Dan horen we ook graag jouw mening! Onderaan kun je een reactie achterlaten.

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reacties

Wietske Tammes
20 dagen geleden

Puck en haar team hebben fantastische bijlessen gegeven en daarmee de achterstand weten te minimaliseren. Een aanrader!

Nikki Bosters
9 maanden geleden

Bij Puck Onderwijst hebben ze niet alleen een groot hart voor hun leerlingen maar ook voor hun medewerkers. Ik heb een jaar lang bij Puck mogen werken en heb me in dat jaar zowel op werk- als persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen dankzij de ruimte, begeleiding maar vooral het vertrouwen en de aanmoediging die Puck mij gaf! Of het nu om bijles geven, het begeleiden van jongeren of de Slimme Ukkies ( en inmiddels ook Jonge Avonturiers) ging, Puck gaf mij bij elke rol het vertrouwen dat ik nodig had om het beste uit mezelf en de leerlingen/jongeren/kids te halen.

Maartje Meuwissen
9 maanden geleden

Puck maakt meteen een klik met kinderen en voelt aan wat ze nodig hebben. Het peer contact is voor hb-ers erg belangrijk en ook een omgeving waarin ze alle vragen mogen stellen. Puck luistert goed en volgt het kind. Als ouder krijg je een vrolijk kind terug vol van verhalen en nieuwe weetjes.

Marco Kempers
9 maanden geleden

Puck heeft in korte tijd mij inzicht te geven hoe ik onze dochter nog beter kan helpen. Dit deed ze door vragen te stellen en in verbinding te blijven. Met haar all walls down benadering kreeg ze makkelijk contact.. En door haar kennis kon zij duiden wat voor mij nog onbekend was. Dank je wel daarvoor

Reactie plaatsen

Bij het plaatsen van een reactie wordt gevraagd om je e-mailadres op te geven. Deze komt niet op de website te staan en is alleen zichtbaar voor de beheerder.