Persoonlijke begeleiding bij hoogbegaafdheid omgeving Amersfoort-Utrecht

Het is als hoogbegaafde soms best lastig om je plek in de wereld in te nemen. Ondanks dat je niet alleen bent, is het wel vaak eenzaam. Elk kind heeft hierin wat anders nodig. De begeleiding die ik bied, is dan ook erg wisselend en wordt volledig afgestemd op wat het kind nodig heeft. 
We kunnen bijvoorbeeld samen huiswerk gaan maken. De lesstof slaat niet altijd aan op het denkpatroon van hoogbegaafden waardoor de stof niet altijd goed landt. Puck Onderwijst kan goed de vertaalslag maken van de lesstof naar het andere denkpatroon. 
We kunnen ook samen een onderwerp gaan bestuderen. Misschien gaat het wel erg goed op school, maar mist het kind uitdaging in een vakgebied wat hij/zij/hen leuk vindt. Samen kunnen we aan de slag gaan en hier steeds meer over leren. 
Soms heb je alleen iemand nodig die je begrijpt. Iemand die begrijpt dat het best lastig is om je aan te passen, maar iemand die ook weet hóe je dat kunt doen zonder jezelf te verliezen. We kunnen het samen over de struggles hebben en oplossingen zoeken. 

Loopt je kind tegen zijn hoogbegaafdheid aan? Laten we samen om de tafel gaan en kijken hoe we het tij kunnen keren. Er is ontzettend veel mogelijk!