Huiswerkbegeleiding omgeving Utrecht, Amersfoort, Nijmegen en Online

Volg je onderwijs op het voortgezet onderwijs of MBO-HBO-WO en heb je moeite met het plannen van je studie uren, goed inschatten van wat je wanneer zou moeten doen of heb je gewoon een steuntje in de rug of een stok achter de deur nodig? Dan is het fijn als er iemand over je schouder mee kan kijken die verstand heeft van de vakken én agendabeheer. Je kunt echt baat hebben bij huiswerkbegeleiding wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je ADHD. Het kan dan fijn zijn dat je ergens komt waar ook de sfeer en discipline van 'huiswerk maken' hangt. Het zorgt ervoor dat je niet meer kunt uitstellen of passief blijft liggen maar dat je aan je huiswerk wordt gezet. Je stressniveau daalt ook doordat je zelf meer grip krijgt op alles wat je 'moet' doen. Het is ook niet iets om je voor te schamen, niet iedereen heeft van nature discipline of focus. Jij hebt andere talenten die ook waardevol zijn. 

 

Maar denk ook even aan de toets en tentamenperiode, huiswerkbegeleiding kan dan ideaal zijn. Het maakt hierbij niet uit of je op de middelbare school zit of op het hoger onderwijs. Tijdens de begeleidingsuren ga je gefocust leren, ondersteunen we jou wanneer je iets niet begrijpt en overhoren we de lesstof zodat je met zelfvertrouwen je toets of tentamen in gaat. Beheers je de kennis niet, dan plannen we gelijk in je agenda in waar je nog de nodige aandacht aan mag schenken.

 

Wij werken vanuit locaties in Amersfoort, Utrecht en Nijmegen. Uiteraard is een klik belangrijk en daarom doen we ons best jou te matchen met een begeleider die ook persoonlijk goed bij jou past. Je stuurt ons daarvoor eerst een mailtje met de vakken waarbij je hulp nodig hebt en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te inplannen. 

 


Speciaal voor het nieuwe schooljaar kun je hier alvast een planner downloaden!

Puck Onderwijst Weekplanner 6 Delig
PDF – 273,8 KB 567 downloads