Begeleiding Hoger Onderwijs omgeving Amersfoort-Utrecht-Nijmegen-Online

Ken je dat? Te laat starten met studeren omdat je niet zo goed bent met plannen? Vind je het lastig om een juiste inschatting te maken hoeveel tijd je ergens voor moet inplannen? Of heb je bijvoorbeeld coaching nodig bij het maken of controleren van je verslagen of het schrijven van wetenschappelijke artikelen? Ben je door omstandigheden in een situatie terecht gekomen waardoor je studieachterstand hebt opgelopen? Wij helpen je hier graag bij en ondersteun je op een duidelijke wijze. Wij plannen voor jou een goede voorbereiding in zodat je én tijd overhoudt voor je tentamens én tijd over houdt voor een leuke activiteit. Samen komen we er echt wel. 

Mail ons voor het inplannen van een kennismakingsafspraak. We maken dan je hulpvraag concreet en bij een klik plannen we je eerste afspraak gelijk in. Elke afspraak duurt een uur. Mocht het tarief voor jou financieel niet haalbaar zijn, geef dit dan aan. Wellicht kunnen we hierin iets voor jou betekenen, Puck Onderwijst gunt iedereen goede begeleiding. 

Wij werken op locaties in Amersfoort, Nijmegen en Utrecht Science Park. Geef je de voorkeur aan een online afspraak, dan is dit uiteraard ook mogelijk.