Werken bij Puck Onderwijst

Puck Onderwijst groeit! Daarom zijn we vaak op zoek naar nieuwe begeleiders in Amersfoort, Utrecht, Nijmegen en online. Bij Puck Onderwijst zijn we allemaal wereldveranderaars. We zijn bevlogen, warm, bruisend en levendig. We zien de kinderen zoals ze zijn en helpen ze met school en om hun draai te vinden in de wereld. Herken je je hierin? Bekijk dan snel onderstaande vacatures! Is er geen vacature die bij jou past, maar vind je wel dat je bij ons past? Stuur dan vooral een open sollicitatie. Hopelijk kunnen we je snel verwelkomen in ons team.

Vacature begeleider Amersfoort

Voor de functie in Amersfoort zijn wij op zoek naar mensen die één of meerdere doordeweekse dagen huiswerkbegeleiding kunnen geven tussen 15:00-20:00. Als begeleider spreek je wekelijks af met een kind die jouw hulp wel kan gebruiken. Dit kan zijn door vakinhoudelijke bijles of huiswerkbegeleiding. Een uur lang behandel je de stof en maak je samen vragen met de leerling. Je legt uit, herhaalt en begeleidt.

Vacature begeleider Amersfoort - Bèta

Voor de functie in Amersfoort zijn wij op zoek naar mensen die één of meerdere doordeweekse dagen huiswerkbegeleiding kunnen geven tussen 15:00-20:00 en de bètavakken (wiskunde B, scheikunde, natuurkunde, biologie) beheersen op havo/vwo-niveau. Als begeleider spreek je wekelijks af met een kind die jouw hulp wel kan gebruiken. Dit kan zijn door vakinhoudelijke bijles of huiswerkbegeleiding. Een uur lang behandel je de stof en maak je samen vragen met de leerling. Je legt uit, herhaalt en begeleidt.

Vacature begeleider online & open sollicitatie

We krijgen steeds meer aanvragen voor online bijles, of voor andere locaties. Heb je het gevoel dat je bij ons past, maar staat de vacature die bij jou past niet open? Wij staan open voor jouw verhaal. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@puckonderwijst.nl, of vul het contactformulier in. Wie weet tot snel ;).