Vacature begeleider Amersfoort

Puck Onderwijst groeit! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders in Amersfoort. Voor de functie in Amersfoort zijn wij op zoek naar mensen die één of meerdere doordeweekse dagen (woe/vrij) huiswerkbegeleiding kunnen geven tussen 15:00-20:00.

 

Amersfoort:

Als begeleider spreek je wekelijks af met een kind die jouw hulp wel kan gebruiken. Dit kan zijn door vakinhoudelijke bijles of huiswerkbegeleiding. Bij huiswerkbegeleiding heb je ook taken zoals helpen plannen, overhoren of een plan maken voor een schoolopdracht. Daarnaast weet je dan vaak van elk vak wat, zodat je met eventuele vragen ook kunt ondersteunen. Bij de bijlessen ga je vakinhoudelijk aan de slag. Een uur lang behandel je de stof en maak je samen vragen met de leerling. Je legt uit, herhaalt en begeleidt.

Wie zoeken wij?

Bij Puck Onderwijst zijn we allemaal wereldveranderaars. We zijn bevlogen, warm, bruisend en levendig. We zien de kinderen zoals ze zijn en helpen ze met school en om hun draai te vinden in de wereld.

Als begeleider bij Puck Onderwijst vinden we het belangrijk dat je naast vakinhoudelijke kennis, ook kennis van het kind hebt (of wilt leren). Je moet een groot inlevingsvermogen hebben in de kinderwereld. Een beetje levenservaring is daarbij een pré. Bij jezelf, in je omgeving, op je werk of tijdens je studie heb je (veel) geleerd over neurodiversiteit (AD(H)D, ASS, Dyslexie, Hoogbegaafdheid), de invloed van een gebroken of samengesteld gezin, faalangst of perfectionisme of de invloed van een (chronische) ziekte. Je herkent de worstelingen, maar weet ook hoe je het weer om kan draaien. Kortom, je bent ergens ervaringsdeskundig in.

Wat bieden wij?

Eén keer in het jaar gaan we met alle begeleiders iets leuks doen! Daarnaast krijg je de mogelijkheid om veel van kinderen te leren. Kom je er een keer niet uit? We werken met een interdisciplinair team. Je kunt dus overleggen met andere begeleiders die studies volgen als pedagogiek, psychologie of andere sociale wetenschappen. Er werken ook begeleiders die studies volgen als biologie, aardrijkskunde en geneeskunde. Er is dus voor iedereen plek.
Het fijne aan begeleider worden, is dat je het weekend altijd vrij bent en de rest van je uren flexibel kunt plannen. Je ontvangt hiervoor een vergoeding van € 13,25 p.u. (afhankelijk van je leeftijd en ervaring).

Ben jij de begeleider die ons gaat helpen? Reageer dan via het formulier met je motivatiebrief én CV. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!