Bijles Basis Onderwijs omgeving Amersfoort-
Utrecht-Nijmegen-Online

Soms heb je gewoon even wat hulp nodig en lukt dat beetje extra's niet in de klas. Dan kom je bij ons voor bijles. Wij beheersen alle vakken, zoals rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen, etc. Daardoor kunnen wij je goed ondersteuning geven bij bijvoorbeeld achterstand, maar ook wanneer je soms net iets meer persoonlijke aandacht en of tijd nodig hebt. Wij kunnen je ook helpen om je voor te bereiden op de CITO- of eindtoets. 

 

Weet je dat kinderen uit een gezinnen met ouders die niet de Nederlandse taal goed beheersen of laag opgeleid zijn een lage woordenschat ontwikkelen? Weet je dat we ook veel ervaring met het uitbreiden van de Nederlandse woordenschat? Wij kunnen je hierbij helpen door samen meer te lezen, maar ook door veel te praten met jou. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw woordenschat omhoog gaat waardoor je de lesstof op school sneller en beter gaat begrijpen. Hier lees je een artikel dat o.a. gaat over het belang van een grote woordenschat. 

 

Elke bijles duurt een uur. Je kan bijles volgen in Amersfoort, Utrecht, Nijmegen of als je wilt mag het ook online. We gaan natuurlijk eerst samen kennismaken om te kijken of jij het leuk lijkt om van mij bijles te krijgen. Daarna gaan we samen een afspraak inplannen op een moment dat het ook voor jou past. Zo hou je tijd over voor je hobby's en vrienden én is je huiswerk op tijd af. Stuur je ons een mailtje voor een kennismakingsafspraak?